tisdag 26 februari 2008

Elin Lanto i P3 Populär - om sin Hängselchock

Just nu intervjuas Elin Lanto i P3. Hon krockade för att hon lyssnade på Tommy Nilssons "Vill du ha sex med mig." Det är inte bra. Hon är också upprinnelsen till en helt ny Chock.

Hon var med förra året också, och då kom hon till andra chansen, men inte längre.

Hon menar att hennes nya musik är annan musik än det hon gjort innan. Det är mer dansmusik nu. Frågan är om det är bra. Hennes senaste låt, som går nu, är verkligen fruktansvärt tråkig. Enormt trist. "Den ska funka både på radion och på dansgolvet." Min gissning är att den varken funkar. Precis som krokodilen.

Elin Lanto ligger bakom den sk. Hängselchocken. Suck. Hon har alltså bara hängslen och inget under. Typ. Ja, men kan ju plocka poäng på hud, för all del, om musiken suger. Hon vill inte vara flickig som hon var när hon var 17.

Hon låter mer som en proffsig artist än som en relativt ny halvstjärna som tror hon ska vinna melodifestivalen. Hon låter rätt ärlig med det faktum att hon vill att hennes musik ska sälja. Det gillar jag. Det är så störigt med artister som påstår att de gör "bara det som är roligt" fast man vet att de måste betala hyran och den stora, upplysa mittfåran av mainstream.

Inga kommentarer: