måndag 18 februari 2008

Diverse plock från Radion

I P3:s intervju från i lördags kväll skyller Alex det faktum att bara the Nicole kom efter honom på att han "är färsk och inte så många känner till en."

Han älskar fortfarande "utmaningar". Jag hatar ordet utmaning.

Lasse Lindh tvivlar inte heller på sin förmåga när han säger:
"Man har ju förmodligen fått hur många nya fans som helst."

Och nu, efter att ha "spolat" fram nästan tre timmar av P3 Populär, ska vi höra vad de har att säga om det hela.

De som får mest jubel på genrepet brukar det tydligen gå bra för, men Androla (ska de kallas, har jag förstått) borde vunnit enligt det...

P4:s expert nämner några av de förklaringar som redan förekommit här till att Androla inte vann, men menar själv att de andra helt enkelt var bättre. Hon har fel. De andra var inte bättre. Sanna Nielsen var bättre än de flesta andra, men hon var verkligen inte bäst. Ola ska vi bara inte prata om. Han var verkligen inte bättre. Nej, hon har fel. Hon menar att Androla borde varit ett Par för att låten skulle bli trovärdig. Dumheter. Det funkade för Roxette.

The Nicole hade tydligen varit sjukt nervös. Hon kanske gjorde bra ifrån sig givet sina förmågor, men det är faktiskt inte intressant. Det är heller inte intressant att någon har parkinson's och därför är tråkig. Vi är inte ute efter att folk ska göra sitt bästa. Vi är ute efter att de ska prestera bra efter en absolut skala, eller möjligen relativt sina konkurrenter. Annars hade vilka tjugofyra artister som helst kunnat ställa upp och göra sitt bästa, och sedan hade vi kunnat bedöma det.

Experten från P4 kallar Sanna Nielsens låt fantastisk. Jag är skeptisk. Hon var bra, och låten var helt ok, men det var ju inte månskenssonaten. P4:s expert snackar en massa dynga.

Och hon är nog faktiskt ändå bättre än kvällspressen.

Hon påstod nyss att det i praktiken inte var en musiktävling, utan en känslotävling, och sedan säger hon precis tvärtemot senare.

Suck...

Inga kommentarer: