lördag 6 februari 2010

Spekulatikoner om showen

bilderna finns på länk härifrån
På SVT:s hemsida kan man se bilder från genrepet. Minsann om inte Salem sitter vid ett piano och är omåttligt pretentiös.

Hiphopparen har kofta och skjorta och ser ut som den gubbe han tycks vara av texten att döma, även om han har en tydlig dialekt från Stockholms yttre förorter.

Jessica Anderssons klänning är svart och hellång. Sorry. Kass. Posen är dessutom en smula pretentiös.

Pretentiös är dock bara förnamnet när vi talar om Dan Ekborg.

Metalgrabben ser iallafall avslappnad ut. Vi får se om han är pretentiös ändå...

Ola har skinnbyxor och blont hår, och ser precis ut som en nolla som vunnit någon dokusåpa, får göra en platta, och sedan, med rätta, glöms bort av alla utan att saknas.

Minsann om inte Jenny Silver är rejält lättklädd. Det har visat sig att man ibland kan kompensera bristande musikalisk kvalitet med Sex, och i hennes fall hade hon nog behövt vara naken. Det är hon inte. Med guld och glitter iallafall. Det är ju alltid något. Nästan som... gult. Och en del av bilderna blir faktiskt väldigt vackra.

Även Linda försöker visst kompensera. Mer guld och glitter och bara ben. Det verkar dessutom som om hon planerar att byta klänning mitt i. Då får man alltid uppmärksamhet. Fast att knäcka Linda Bengtzings flera klädbyten i samma låt, och sluta med den berömda Kiss-klänningen (Alltså, loggan från rock-bandet, inte resultatet av inkontinens) är svårt. Och den här sopan lär ju inte lyckas! Dessutom har Linda asiatiska tecken tatuerade på axeln. Suck.

Inga kommentarer: