lördag 20 februari 2010

Kvällens bidrag

Elin lanto är snygg och poppig. Frågan nu är bara, har hon en gul klänning?

Kvällens stolpskott är Erik Linder. Fan va kass. Och tråkigt. Och till och med försammanhanget: Vilken text!!! Vad har han gjort? Krökat rötjut med 40-talisttant som aldrig fick sin diktsamling publicerad?

Alcazar brukar sticka ut som extra proffsiga, med något trallvänligt, men kvällens bidrag är så tråkgt och meningslöst att klockorna stannar. Till och med på den minut som förhandslyssningen varar!

Kvällens etniska bidrag har inget med Europa att göra, så det blir lite märkligt. Och dessutom är det tråkigt. Det poppar till sig lite efter ett tag, och låter mer vanlig pop, men är fortfarande bara sådär.

Timotej har tagit oss tillbaka till 80-talet och tiden då Troll gjorde Jimmy Dean. De sjunger på svenska, och är gudomligt tråkigt. Och lite sött. De kommer att dansa fint i likadana klänningar i olika färger. Trist.

Darin har väl, till skillnad från många andra Idolvinnare, växt till sig lite, och fått ge ut flera album och allt möjligt. Han får nog sägas vara duktig på det han gör. Men det han gör tycker jag inte om, men jag är bara en, och tonårsflickorna är en miljon, sett till rösterna. Han kommer att skrälla ikväll, för låten är precis rätt ikväll.

Crucified Barbara är ett gäng jag är kär i! Fan, det här är ju bra på riktigt! YOU GO GIRLS!!!!!
Den där plattan ska jag köpa!
EN BRA LÅT I FESTIVALEN FAST LINDA INTE ÄR MED?! Vad har hänt? Apocalypsen är nära...

METAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALL!!!

Inga kommentarer: